torsdag 2 juli 2009

Varmt...

......det är varmt nu. Baden, duscharna och ombyten av kläder är frekventa! Men det är äntligen sommar och den har kommit med besked.
Denna vecka fick vi vår lilla kattunge levererad, endast 8 veckor, anledningen att det blev en månad för tidigt, enl rekomendationerna, var att kattmamman tog med sina ungar till skogen och lämnade dem där. De hade varit borta i 2 dagar men återfanns tillslut, så därför fick vår lilla Milkoman komma till oss tidigare än beräknat.

Han är fortfarande lite fegis men blir tuffare för varje dag. Längre än till under verandan och rabatten har han inte vågat sig än, men det kommer.
Tusseman verkar tycka att det är en odräglig liten fjant som kommit till oss och håller sig mest ute just nu, men Milko gör allt för att få uppmärksamhet och går till attack då tillfälle finns.
Annars så är det mest sova, leka, mat som gäller, och mat gillar han.... det som är favoriten är nog filmjölk och då har han ju ett passande namn...
På bilderna äter han dock vällingslaten som Nora lämnat

Det är ju festival också...även om en annan inte kommer vara på plats så präglas ju hela Arvika av detta evenemang! Var tvungen att under dagen åka till stan och uträtta ärenden åt min käre make....hmm .. ja han får nog köpa nått fint åt mej eftersom jag var tvingad att göra saker åt honom som hansjälv kunnat göra på någongån under sina 9 lediga dagar!!! Men som han skjutit upp tills han själv slapp....
Såå barnen och jag åkte ner till stan och svettades... men fick uppleva lite av festival besökarna som kommit.

Bl a denna unge man som var mer än munvig, helt otroligt duktig på att åstadkomma ljud!! ´Barnen tyckte han va häftig!

Såå kanske man åker ner en sväng på lördagen till stan för att se lite mer av festival livet....utanför festivalplatsen dock..

2 kommentarer:

Tesa/Therese sa...

Vilken underbar liten krabat....Milko var ju ett jättebra namn :o) Ha det så gott. Kram

Anonym sa...

Hej kompis, hoppas att du inte smälter bort, här är allt bra men varmt så jag kan knapt andas.

Saknar dig vännen, vi får skärpa oss...

Katten är underbar - vill ha!

Just det: Magnoliasklubbkit, det hade jag glömt av - så det dök upp som gubben i brevlådan!

//Malin